lördag 31 oktober 2009

Kladdkaka,namiiih :D

nu har jag kladdkakan i ugnen :D namm ! så gott..
hur gott är inte kladdkaka med glass ! namm
skall gå och checka nu om den är färdig

om ni vill ha en kladdig kladdkaka så följ mitt recept :) (laga dubbelsats om du vill ha en tjock och extra kladdig kladdkaka :)

Kladdkaka

Ingredienser


100 gram smör

2 ½ dl strösocker

1 ½ dl vetemjöl

3 msk kakao

1 tsk vaniljsocker


Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader

Smält smöret i en kastrull,lyft kastrullen från plattan

Rör ner socker och ägg,blanda väl.

Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat

Häll smeten i en smord form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter (det behöver inte var 24 cm i diameter)

Grädda mitt i ugnen ca 20 min.

Låt kakan kallna.


Tips : Puddra florsocker över kladdkakan,ät med glass(extra gott)

Duschen

Skall dra till duschen nu , senn ansiktsmask, senn bara sitta och ta det lungt och checka tv !
Ha det bra ;)

fredag 30 oktober 2009

Maskerad i skolan

Tjenis :D Det var maskerad i skolan idag :P (halloween) jag orkade inte klä ut mig :) utan var bara mig själv :D Sista timmen i skolan var det lekar i gymnastiksalen :P jag tvingadest gå dit får min lärare som jag hadde den timmen var där :P(hon sa jag måstade va där) men Mats sa att alla som inte skall vara med i lekarna kan gå härifrån :D och jag bara :YES :D så jag skolade hela timme :) hihi





tisdag 20 oktober 2009

Varför ?

Varför duger jag inte som jag är ? Varför gnäller du alltid på mig ? Säger jag inte rör på mig ! Och att jag inte gör annat än sitter vid datorn och inte har intressen och är ute i byn och har roligt ! och du gnäller att mitt rum ser ut som ett bombnedslag varje dag ! Jag försöker verkligen ! Jag vill säga dig att du har faktiskt fel ! jag har faktiskt andra intressen än datorn och att sitta hemma ! om du skulle veta vad jag rör på mig när jag är med mina kompisar ! jag vill säga dig att du vet inte ett dugg om mig ! Du har själv ställt till det ! du bryr dig för mycket ! låt mig vara ifred ! Du gör inte annat än klagar på mig för det mesta !

lördag 17 oktober 2009

Socken

Skall göra mig färdig för socken nu :) Skall åka dit med Jennie..
Ses senare/ SkrattpillerXx

Höstbilder




Här kommer några höstbilder som jag och Jennie har varit och fotograferat för någon dag sedan :)
Det kommer mera bilder senn.. (: Hejs/ SkrattpillerXx

fredag 16 oktober 2009

Tjaba :D skall göra om

bloggen lite :) Den ser lite tråkig ut tkr jag.. Tycker jag inte får till den riktigt :o hmm..men men skall försöka få den här gången :) skall också uppdatera lite ;O lägga upp bilder och så :) sååå , men hejs medans :)

tisdag 13 oktober 2009

Foto





sitter nu inne på datorn i projektrumet i skolan :P har tagit foton..
här kommer några av dem
FELLEE IS THA FOTOGRAF :DD höhö :P on sitter brever mig och skrattar..

söndag 11 oktober 2009

Helgen :D haha


Tjenis ;) voi jestas e va rolit igår lördag :D hahah..Jag å Jennie var till socken x) vi var där en stund :P men det kändes lite tråkigt så vi åkte till Övermalax . Vi letade efter ett hus :D hahahahahahah och när vi står utanför huset så kommer dom vi har letat efter och jag bara : ''NÄÄMEN HÄJ :DD''
och en av dom typ bara : ''öh va ?'' hahah dom undrade säkert vafan gör dom här ?
(nämner inga namn ifall dom läser detta inlägg) men iallafall så gjorde jag och Jennie bort oss helt . Jag tror det var nr 39 på huset :D men Jennie som var så blind såg icke detta och tänkte börja lysa med ficklampan på huset :D och som ödet fick så kom dom vi letat efter x) fan vad pinsamt !
Dom lixom bara sket ioss :o men jag och Jennie bara skrattade och lixom : vafan! GUD VA PINSAMT :s ni skulle bara veta hur det kändest att stå där och kolla på husnumret och så kmr han som bor där x) hahaha , men jag och Jennie åkte vidare och tänkte vi skulle åka till Jennies mormor. vi åkte dit och knackade på men ingen öppnade trots att lamporna var på :D haha... trodde säkert vi var några som säljde något eller att vi var några tattare x)
Vi åkte tillbaka till socken en stund..Senn åkte vi till mig och sovde..Vi satt på datorn till ungefär kl halv 1..

Söndag

Idag vaknade jag inte på rätt sida inte :P väckarklockan ringde kl 9
Jag ville inte stiga upp :P tänkte jag skulle forsätta att sova till typ 10 över. Men så började Jennie att prata hela tiden och börja städa undan.. Så vi blev arga på varandra och skyllde på varandra .. Jag blev arg och sa till Jennie något sånt här '' kan int du va tyst di såver ju !''
och gick upp så snabbt som möjligt och gick in på wc. Jennie tänkte säkert ''vafan?''
Nåja vi åkte till kyrkan . Satt och hadde tråkit i en timme :D men jag och Jennie gjorde det roligare genom att sitta och prata strunt :D(som sakt,vi bråkar ena stunden och andra stunden kan vi sitta och gråta av skratt) haha vi åkte hem efter gudstjänsten.. Jag skall kanske åka till Jennie senare idag :D ses senare :) Ha det bra. Lena

fredag 2 oktober 2009

Youtube !


Har lagt till en länk längst ner på min sida :) där man kan söka ett youtube klipp om man vill eller lyssna på musik medan man kollar på min blogg ! Har också lagt till en liten ruta där det finns mina kompisars bloggar :) Om du vill vara med så säg till bara !

torsdag 1 oktober 2009

Schena Schena


Hej på er alla ! har inte bloggat på länge, tyvärr har jag inte haft tid ! men jag bloggar så fort jag kan ! Idag fick vi ut betygen.. jag fick 5 i KEMI 0o och 7 i modde :P Men jag skall ta omtentamen på Kemi på tisdag.. Skall nog höja det till en 7:a som jag hadde det förut på betyget ! Inte rolit med femmor på betyget..
Imorgon är det fredag jag längtar så :D imorgon är det socken ! yes ;) jag skall färga mitt hår i helgen med.. Skall färga det blont..(slingor och ränder) får se hur det blir :P inte helt blond :D ...det skulle jag inte heller passa i .. eller vem vet fören man ser det med egna ögon ? :)
Nu har jag gjort alla läxor.. Har bestämt jag skall börja skärpa mig med läxorna.. det går bara neråt och neråt.. så är det då man är lat..

BTW. skall lägga till några länkar till andra bloggar som ni kan besöka :D
Men ha det bra ! Puss o Kram / Lena